Com són els valencians
i les valencianes?

‘Assumptes Interns’ és un programa diari d’entreteniment en clau d’humor, que tracta la manera de ser i de fer dels valencians i valencianes en els diversos aspectes domèstics, socials i culturals de la vida quotidiana.

El programa està presentat per Pere Aznar, qui introdueix i conclou els temes amb un monòleg humorístic. El presentador també fa un reportatge en cada programa, que aporta un punt més d’humor, de sorpresa i de provocació en situacions reals que giren al voltant del tema tractat.

Cada programa d’’Assumptes Interns’ compta amb l’opinió de moltes cares conegudes del territori valencià, tan diverses com Ferran Gadea, Cristina Plazas, Isabel-Clara Simó, Fernando Giner, Eugeni Alemany, Carmen Alcayde, Ferran Torrent, Soledad Giménez, la Margot, i el flamant Ministre de Cultura, Màxim Huerta i un llarg etcètera.

Els famosos alternen els seus punts de vista amb tres grups de tres col.laboradors cadascun, un per cada demarcació (el que anomenem les ‘Càtedres’ de Castelló, València i Alacant). Són persones de diferent edat, procedència, sexe i professió, que donen mostra de la diversitat de la nostra terra i de la capacitat de passar-nos-ho bé parlant.

Cada tema compta, a més, amb la visió de la gent del carrer i amb la mirada d’algun expert en la matèria. I tot plegat va esquitxat amb diversos elements que aporten gags i mirades iròniques al subjecte que tractem.

‘Assumptes Interns’ és una exaltació orgullosa del caràcter únic dels valencians i una demostració de la seva essència.

És una producció de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, coproduïda per Sunrise i EL TERRAT.