Com són els valencians
i les valencianes?

‘Assumptes Interns’ és un programa d’entreteniment en clau d’humor, que tracta la manera de ser i de fer dels valencians i valencianes en els diversos aspectes domèstics, socials i culturals de la vida quotidiana.

La primera temporada del programa està presentat per Pere Aznar, qui introdueix i conclou els temes amb un to humorístic. En aquesta temporada el presentador fa un reportatge en cada programa, que aporta un punt més d’humor, de sorpresa i de provocació en situacions reals que giren al voltant del tema tractat.

Cada programa d’’Assumptes Interns’ compta amb l’opinió de moltes cares conegudes del territori valencià, tan diverses com Ferran Gadea, Cristina Plazas, Isabel-Clara Simó, Fernando Giner, Eugeni Alemany, Carmen Alcayde, Ferran Torrent, Soledad Giménez, la Margot, i el flamant Ministre de Cultura, Màxim Huerta i un llarg etcètera.

Els famosos alternen els seus punts de vista amb tres grups de tres col.laboradors cadascun, un per cada demarcació (el que anomenem les ‘Càtedres’ de Castelló, València i Alacant). Són persones de diferent edat, procedència, sexe i professió, que donen mostra de la diversitat de la nostra terra i de la capacitat de passar-nos-ho bé parlant.

Cada tema compta, a més, amb la visió de la gent del carrer i amb la mirada d’algun expert en la matèria. I tot plegat va esquitxat amb diversos elements que aporten gags i mirades iròniques al subjecte que tractem.

Pel que fa la segona temporada, una taula capitanejada per Pere Aznar i Maria Juan és el nucli central del programa. Al seu voltant es vehicula tot el contingut. Des d’allà es repassa les cinc imatges del dia, es dona pas i es reb als diferents reporters i col.laboradors.

A la tercera temporada del programa ‘Assumptes Interns’, el presentador, Pere Aznar, és el cap d’un grup de reporters que tracta de cobrir tots els temes d’actualitat que interessen els valencians. Jose Molins, Maria Fuster i les noves incorporacions Raúl Antón i Maria Zamora formen l’equip de reporters d’’Assumptes Interns’. Un programa setmanal que compta amb una novetat: un reporter convidat que tracta un dels temes d’actualitat amb la seva particular visió.

‘Assumptes Interns’ és una exaltació orgullosa del caràcter únic dels valencians i una demostració de la seva essència.

És una producció de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, coproduïda per Sunrise i EL TERRAT.