Una nova manera de tractar els problemes
que ocupen i preocupen els catalans

‘Preguntes Freqüents’ (estrenat el 9 de setembre de 2017) és un programa de TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, cada dissabte a la nit, Cristina Puig busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

El programa, que juga amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment, ofereix una nova manera de tractar els problemes que ocupen i preocupen els catalans, des d’una perspectiva diferent.

Cada setmana, el plató s’envolta de col·laboradors i convidats per analitzar la realitat catalana des d’un nou punt de vista que combina la informació més rigorosa i l’anàlisi de l’actualitat, amb l’humor i l’entreteniment, donant veu als protagonistes.

La periodista Cristina Puig és la presentadora de la tercera etapa del programa ‘Preguntes Freqüents’, el programa líder del prime time del cap de setmana. Primer va ser Ricard Ustrell (2017) seguit de Laura Rosel (2018).